IFI csapat

Bordás Dávid

Pár év halogatás után végre elszántam magam és végre jelentkeztem egy színi társulatba amibe nagy örömömre be is vettek. Azóta pedig "szorgalmasan" gyakorlom és tanulom a darabokat. Ui.: Az idézőjeles rész remélem, minél hamarabb idézőjel nélkül lesz.

Szerepei:

„…az égre írj, ha minden összetört!” (Radnóti Miklós és Federico García Lorca verseire) - játszó

Dombi Balázs

Világéletemben szerelmes voltam a történetekbe. Mindig jó érzés volt arra gondolnom, hogy kiléphetek a saját világomból, valaki máséba. Úgy érzem a színészettel is ez a helyzet a különbség az, hogy nemcsak egy másik világba, hanem valaki másnak a bőrébe is. Kiskoromban nagyon szerettem olvasni, míg mások a telefonokat dugdostak a padjuk alatt én könyveket, vagy mobilt, amire letöltöttem egy könyveket, mert az könnyebb volt cipelni. Mindegy az a lényeg, hogy egyszer eljött az a pont az életemben, amikor nem volt elég csak olvasni, írni is akartam. A könyves polcok között keresgéltem, vettem ki az egyik könyvet a másik után, lapozgattam bele az első oldalakba hátha elnyeri a tetszésemet és akkor azt gondoltam: "A fene nincs egy jó könyv se már. Miért nem tudnak a kedvemben járni mostanában az írók?" - "Hát miért nem csinálsz akkor te egyet. Az kedvedre való volna?"

Szerepei: 

„…az égre írj, ha minden összetört!” (Radnóti Miklós és Federico García Lorca verseire) - játszó

Gerencsér Janka

Gerencsér Janka vagyok. Óvónéni, énekesnéni, esketőnéni. Egy néni.

Szerepei:

Ignéczi Dóra

Általános iskolás korom óta vonz a színház világa. Szinte egyértelmű volt számomra, hogy ha van színjátszó szakkör, akkor én ott leszek. Amikor 2017-ben felvettek az egyetemre és lejöttem Szombathelyről Szegedre, valami hiányzott. Mintha egy részem veszett volna el. Egy ismerősömön keresztül ismertem meg a társulatot és végül most itt vagyok. :) Nem is tudom pontosan miért olyan fontos ez, de talán nem is baj, ha nem lehet megmagyarázni, hiszen ez egy érzés, az érzéseket meg aztán sokszor nem értheti az ember.
 
 
Szerepei:
ELEFÁNT/ember - Rosie - néma utcagyerek
Federico García Lorca: Bernarda Alba háza - Szolgáló

Király Florentina

1998-ban születtem Jugoszláviában. Közel 2 éve élek Szegeden. Jelenleg végzős hallgató vagyok televíziós műsorkészítő szakon. Mindig is vonzott a színpad, hol vers-, mesemondás vagy épp más tevékenység által kötöttem ki rajta, így nem volt kérdés, hogy amikor időm végre engedi felkeresek egy társulatot. 2019-ben a Genéziuszra esett a választásom, remélem hosszú és eredményes munkának nézhetünk elébe.

Szerepei:

Maróti Ákos

Már gyermekkorom óta fitogtatom a kérdést, hogy ki is vagyok. Számtalanszor éreztem, hogy tudom, majd később mégsem. Mikor felnőttem, és láttam az embereket magam körül, akiket ismerek, mindet képes voltam egy szóval jellemezni, kivéve magamat. Kisebb-nagyobb vívódások folytán rájöttem valamire. Az élet túl rövid ahhoz, hogy egy személyiséget testesítsünk meg.

Szerepei:

Maróti Lev

Hogy miért a szìnészet? Egy élet kevés hozzá, hogy megtapasztaljuk, megismerjük a világot, a benne élő embereket, az álmaikat, a vágyaikat, a titkaikat. Ebben segìt nekem minden egyes szerep. A szìnpad az a hely, ahol egy kicsit más bőrébe bújhat az ember. Lehetek a nőt megmentő hős, vagy éppen a világot fenyegető gonosz, lehetek rumtól bűzlő, karib-tengeri kalóz, vagy aranycsillagos sheriff a vadnyugaton. Minden szereppel több életet él meg az ember, és ezáltal lesz igazán több és bölcsebb önmagánal.

Szerepei:

Zakupszki Tamás

 

 

Szerepei:

Stephen King: A mumus - Henry Roberts
Sanzon Izé - Konferáló